GMERS Hospital, Dharpur-Patan
At.Dharpur, Patan-Unjha State Highway, Patan (North Gujarat)
Hospital OPD Time : 9.00 A.M TO 1.00 P.M and 3.00 A.M TO 5.00 P.M
TEST | ટેસ્ટ |
---|---|
Blood Sugar | બ્લડ શુગર |
Blood Urea | બ્લડ યુરીયા |
S. Creatinine | એસ. ક્રેએટીનાઇન |
LFT | એલ. એફ .ટી |
S. Bilirubin- Total | એસ. બીલીરૂબીન |
S. Bilirubin- Direct | એસ. બીલીરૂબીન |
SGOT | એસ.જી.ઓ. ટી |
SGPT | એસ.જી.પી.ટી |
S. Alkaline Phosphatase | એસ. આલ્કાલાઇનફૉસ્પેટ |
S. Total Protein | એસ. ટોટલ પ્રોટીન |
S. Albumin | એસ. આલ્બુમીન |
Globulin | ગ્લોબુલીન |
A:G ratio | એ.જી.રેસીયો |
S. Sodium | એસ. સોડીયમ |
S. Potassium | એસ. પોટેશીયમ |
Chloride | ક્લોરાઇડ |
S. CK - MB | એસ.સીકે - એમબી |
S. CK | એસ.સીકે |
S. Amylase | એસ.એમાઇલેઝ |
S. Lipase | એસ.લાઇપેઝ |
Lipid profile | લિપિડ પ્રોફાઇલ |
S. Total cholesterol | એસ. ટોટલ કોલેસ્ટ્રોલ |
S. Triglyceride | એસ. ટ્રાઇગ્લીસરાઇડ |
S. H.D.L | એસ.એચ.ડી,એલ |
S. L.D.L | એસ.એલ.ડી,એલ |
S.V.L.D.L | એસ.વી.એલ.ડી.એલ |
S.Magnesium | એસ. મેગ્નેશીયમ |
S.L.D.H | એસ.એલડીએચ |
S. Uric acid | એસ.યુરીક એસીડ |
Acetone | એસીટોન |
Calcium | કેલ્શિયમ |
Phosphorus | ફોસ્ફરસ |
Ferritin | ફેરીટીન |
D - dimer | ડી - ડાઇમર |
Free T3 | ફી ટી૩ |
Free T4 | ફી ટી૪ |
TSH | ટીએસએચ |
C.R.P | સીઆરપી |
Copyright © GMERS Dharpur Hospital. All rights reserved. | Designed & Developed By : pCube Software Solution